Kontakt

Om oss

Vi är ett branschkunnigt team med gedigen erfarenhet av produktutveckling av specialmaskiner och säkerhetssystem inom industrin. När vi lyssnade på aktörer inom järnvägsindustrin fann vi ett behov av ett smart RCI-system som arbetar tillsammans med maskinföraren. De system som fanns på marknaden upplevdes ofta som ett hinder i arbetet, inte som en tillgång. Det första InTeEx-systemet monterades 2015 och idag hittar du vår logotyp på grävmaskiner i hela landet.

Design och funktion är utvecklade i nära samarbete med våra kunder och vi sätter stor ära i att våra system anses vara marknadens mest intuitiva och användarvänliga, både ur ett installations- och användarperspektiv. 

InTeEx AB
559061-1447

Kontakt

info@inteex.se
026-21 30 70

Support

support@inteex.se
026 - 21 30 71

Post- samt besöksadress


Mullervägen 23, 811 93 Sandviken

Vill du komma i kontakt med InTeEx?
Vänligen använd nedanstående kontaktformulär så kontaktar vi er så snart som möjligt. Genom att du fyller i detta formulär ger du oss samtycke att använda ifyllda personuppgifter för att slutföra din förfrågan enligt nedan. Du kan återkalla ditt godkännande att vi lagrar dina uppgifter när som helst genom att kontakta oss.